Igram.si Igram.si

Pomoč družini v stiski

Admin
Administrator
Administrator
Prispevkov: 206
Pridružen: 28.05.2006, 21:26

Pomoč družini v stiski

OdgovorNapisal/-a Admin » 07.02.2014, 11:48

Na uredništvo portala frajtonerca.net smo prejeli pismo Sabine Malkoč Korez, mame petih otrok, ki prosi za našo pomoč. Preberite, kaj so zapisali.

"Obračamo se na Vas, ste naše zadnje upanje. Imamo prošnjo, če bi nam lahko priskočili na pomoč. Smo družina s 5 malimi otroci, zaposlen je le mož, ki prejema minimalno plačo. Dva otroka imata še plenice. Živimo v malem najetem stanovanju, kjer plačujemo najemnino in ostale stroške. Žal so stroški v bloku tako visoki, da dostikrat zmanjka. Tako so se doma začele nabirati položnice, ki jih midva sama ne zmoreva poravnati in tako se obračam na dobre ljudi, ki bi bili pripravljeni pomagati naši družini, da se znebimo dolgov. Dostikrat smo na robu tudi s hrano. Smo skromni in pošteni.
Prosim Vas za kanček srca in nam pomagate.
Vse dobro in hvala za odgovor."


Slika

[podrobneje]
"Otroci: Blaž bo jutri star 10 let, Aljaž je ravno bil star 9, Sara bo stara 6, Andraž je 4, Matjaž pa je 14 mesecev. Jaz sem stara 35, mož pa je 38. Ker žal ne dobim službe, razlog mali otroci, sem si priskrbela vsaj to, da mi država plačuje prispevke. Otroci so žal veliko bolani, kronični laringitis. Živimo v najetem stanovanju v 54 kvadratnih metrih. Mož je zaposlen njegova plača ne zadostuje plačilu položnic in najemnine.

Iz srca VAM bomo zelooo hvaležni za pomoč.
Vse dobro
Sabina"


Vsi, ki bi želeli pomagati, lahko pošljete vrednostno pismo ali paket pomoči na

Malkoč Sabina
Groharjeva 14
1241 Kamnik

Za dodatne informacije lahko pišete tukaj na forumu ali na info@frajtonerca.net.

Pomagajmo!

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost