Forum se je posodobil...
Forum se je posodobil...
Pozdravljeni!
Ker je trenuten forum star že 4 leta in je že nekoliko zrjavel, smo se odločili, da ga v celoti premestimo na najnovejšo verzijo.
Vsi uporabniki, sporočila in teme bodo ohranjene.
Nova verzija foruma bo prinašala veliko novih bonbončkov, kot so dodajanje priponk (nič več oddaljenih povezav na speedyshare ipd.), dodajanje tem med zaznamke, dodajanje prijateljev, moderatorji bodo imeli svojo nadzorno ploščo, lažje vstavljanje slik, itd. itd.
Implementacija in premestitev baze je že uspela. Trenutno potekajo še testiranja.
Predogled novega foruma - KLIK
Lp,
Darjan
Ker je trenuten forum star že 4 leta in je že nekoliko zrjavel, smo se odločili, da ga v celoti premestimo na najnovejšo verzijo.
Vsi uporabniki, sporočila in teme bodo ohranjene.
Nova verzija foruma bo prinašala veliko novih bonbončkov, kot so dodajanje priponk (nič več oddaljenih povezav na speedyshare ipd.), dodajanje tem med zaznamke, dodajanje prijateljev, moderatorji bodo imeli svojo nadzorno ploščo, lažje vstavljanje slik, itd. itd.
Implementacija in premestitev baze je že uspela. Trenutno potekajo še testiranja.
Predogled novega foruma - KLIK
Lp,
Darjan
Zadnjič spremenil Darjan, dne 10.04.2010, 17:23, skupaj popravljeno 1 krat.
klemen94 napisal/-a:meni se pa nedopadezgleda tako kot vsi forumi tale naš pa je unikaten ima svoj izgled inp.
nič bat. tako kot tale, bo tudi nov postal unikaten. na žalost ne morem v parih dnevih spremenit celoten forum.
poleg vsega, pa je trenuten forum že precej "hroščast" in ne podpira novih funkcij.
zamenjava se mi zdi na tej točki že nujna.
-
- Mali godec
- Kraj: lepota slovenskih goric SVETA TROJICA
- Kontakt:
Darjan napisal/-a:klemen94 napisal/-a:meni se pa nedopadezgleda tako kot vsi forumi tale naš pa je unikaten ima svoj izgled inp.
nič bat. tako kot tale, bo tudi nov postal unikaten. na žalost ne morem v parih dnevih spremenit celoten forum.
poleg vsega, pa je trenuten forum že precej "hroščast" in ne podpira novih funkcij.
zamenjava se mi zdi na tej točki že nujna.
aha oky

saj veste da tapravi je ton ko vreže jo bariton
-
- Večji godec
- Kraj: ok. Ptuj
-
- Večji godec
- Kraj: ok. Ptuj
Re: Forum se bo premestil na novo verzijo!
Takole. Pa se je premestil. Nima še določenih modulov, ki jih je imel prejšnji.. Bo pa sčasoma...
hope u like it!
lp!
hope u like it!
lp!
Super zgleda! Malo drugače, se bo treba še navaditi. 

Melodija, letnik 1983, B-Es-As
Grilc, letnik 2007, C-F-B
Grilc, letnik 2007, C-F-B
No ja,je še kar vredu
Edino pisava se mi zdi prevelika,vse tako veliko zgleda.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost