Primer vnosa slike. Max dovoljena velikost.
Senko napisal/-a:No ja,je še kar vreduEdino pisava se mi zdi prevelika,vse tako veliko zgleda.
Darjan napisal/-a:Senko napisal/-a:No ja,je še kar vreduEdino pisava se mi zdi prevelika,vse tako veliko zgleda.
Zato pa maš desno v kotu ikonico z črko A in puščice gor dol. Če klikaš na to se ti pisava zmanjšuje in povečuje. ko enkrat nastaviš pisavo si zapomni, tako da ni treba vedno znova in znova.
Koda: Izberi vse
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wYZwNM8ij8Y[/youtube]
urban napisal/-a:Darjan, opazil sem eno "napakico". Ko grem pod zasebna sporočila prebrati prejeta ali pa poslana sporočila, mi jih "poreže" na levi strani (ni izpisanih celotnih besed, ampak le del). Uporabljam brskalnik Mozilla Firefox 3.6.3![]()
Aco51 napisal/-a:Darjan, za tiste ki smo malo bolj butasti malo opiši kaj pomeni tole:
Mr pink - gambas and alvaro
Lihkar implementirana bb koda za youtube...
(Se nič ne zafrkavam - jaz res ne vem in kar ne vem me ni sram vprašati!)
Koda: Izberi vse
[b]tole je krepki tekst v bb kodi[/b]
[i]tole je poševni tekst v bb kodi[/i]
Aco51 napisal/-a:Zanima me, zakaj se zdaj po novem ko oddaš nov prispevek, pokaže v naslovu "Re:Naslov..."
(včasih je tisti Re pomenil, da nekomu repliciraš sedaj pa se izpiše vedno)Ali je to napaka, ali je tako zamišljeno in je tako prav?
Aco51 napisal/-a:OK - se pač še učim
spev_girl napisal/-a:imam vprašanje....zanima me, če se sedaj ko je forum spremenjen da naložit pesmi kaj hitreje kot prej, ko je bilo treba vsako posebej naložit v speedshare, kjer pa to zadne čase traja zelo dolgo, ali je treba še vedno isti način uporabljat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost