Vriskanje
Re: Vriskanje
Včasih so to veliko bolje znali, kot danes! Pa tudi več se je vriskalo. Danes če kdaj kar tako zavriskaš, ker si pač vesel, te bo vsak debelo pogledal.
Igram tam na vso moč, prekratka mi je noč, ne dam si prej pokoja, da ves denar je proč.
-
- Odličen muzikant
- Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana
..te bo debelo pogledal, pa si mislil, da si nažgan; čeprav ni vedno nujno da si 

Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros
Tako je. Ni trba da si nažgan, če hočeš bit vesel.
Igram tam na vso moč, prekratka mi je noč, ne dam si prej pokoja, da ves denar je proč.
Zavriskaš enako, kot, da bi "kopiral" žensko, ki se je ustrašila miši. To si vzemi za izhodišče, potem pa nadgradi z drugačnim tonom.
Vriskanje je izredno škodljivo za glasilke, ker vedno uporabiš maximalno moč zvoka, ki ga lahko produciraš.
Če si pevec in ti je mar za svoj glas, se ga raje izogibaj. Jaz znam vriskat, pa ne bom nikoli več! (No, mogoče, ko se bom ženil
Vriskanje je izredno škodljivo za glasilke, ker vedno uporabiš maximalno moč zvoka, ki ga lahko produciraš.
Če si pevec in ti je mar za svoj glas, se ga raje izogibaj. Jaz znam vriskat, pa ne bom nikoli več! (No, mogoče, ko se bom ženil

Jaz pa misli, da lahko zavriskaš tudi tako, da ne škodiš glasilkam.
Samo pravilno moraš. A pri tvoji tehniki kaj boli grlo po vriskanju?
Samo pravilno moraš. A pri tvoji tehniki kaj boli grlo po vriskanju?

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost