PEVKA

tadejcha94
Začetnik
Začetnik

Re: PEVKA

OdgovorNapisal/-a tadejcha94 » 27.11.2010, 13:15

Če kakšen ansambel išče pevko naj me kontaktira imam 16 let ter nekaj izkušenj z ansamblom prihajam pa iz Vipavske doline.

Lp

silvoc
Začetnik
Začetnik

OdgovorNapisal/-a silvoc » 16.02.2014, 13:14

Poznam pevko, ki išče narodno zabavni ansambel iz območja 02. Če koga zanima, naj me kontaktira na tel. 041 519 443.

ursulak
Začetnik
Začetnik

OdgovorNapisal/-a ursulak » 11.05.2014, 11:11

Tina92
Začetnik
Začetnik

OdgovorNapisal/-a Tina92 » 04.08.2014, 20:28

Pozdravljeni! :)

Sem 22 letno dekle z Gorenjske, trenutno pa živim v Ljubljani. Glasba me spremlja že od malih nog. V otroških letih sem bila članica večih znanih slovenskih otroških in mladinskih zborov, ter kot soliska nastopala na različnih prireditvah širom po Sloveniji. Narejenih imam 6 letnikov glasbene šole iz klavirja, kljunaste flavte in Nauka o glasbi. Zatem sem zaradi velikega veselja do petja obiskovala še 2 leti solopetja, prav tako preko glasbene šole, ki sem ga zaradi študijskih obveznosti na žalost morala opustiti :( . V zadnjih letih sem pomagala kvintetu z Gorenjske, z njimi sem odpela tudi števerjanski festival in tam ugotovila, da me petje v ansamblu zelo veseli, a se zaradi študija do sedaj tega nisem resno lotila, želja pa se je z vsakim dnem večala. V tem času sem zato poleg tega, samostojno prepevala cerkvene poroke in kot solistka nastopala na različnih koncertih, ker pa sem bolj živahno in veselo dekle, si želim da se moje poti spet prepletejo z narodno-zabavno glasbo. Ker bom septembra diplomirala, iščem dobro uigran, RESEN ansambel, ki rad ustvarja, širi veselje in glasbo med ljudi in ima željo po udeleževanju različnih festivalov ter bi bil medse pripravljen sprejeti pozitivno in nasmejano pevko :dance: . Dogovorimo se lahko tudi, da vam pošljem posnetke.

Super bi bilo, če bi bil ansambel iz 01 ali 04 regije, ni pa nujno.

Kontaktirate me lahko na:
tina.tinkara@gmail.com

Lp Tina :)
Lep pozdrav, Tina

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost