najboljši pevec ali pevka

virtuoz

najboljši pevec ali pevka

OdgovorNapisal/-a virtuoz » 02.08.2007, 15:45

kdo je po vašem mnenju najboljši pevec ali pevka v sloveniji?
za mene so Robi iz Vandrovcev, Emil iz Poguma in Tone Rus :wink:

Žiga
Večji godec
Večji godec
Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Žiga » 02.08.2007, 18:01

Alfi Nipič pa Braco Koren :D
Slika

fraygregi

OdgovorNapisal/-a fraygregi » 02.08.2007, 18:31

Rok Švab, Blaž Švab in pa Darko Poglajen(pogum).

cavly^^

OdgovorNapisal/-a cavly^^ » 02.08.2007, 21:30

gospa Harmonika Dečman poje zelo lepo.. drugače pa nimam pojma :)

stajerka

OdgovorNapisal/-a stajerka » 04.08.2007, 15:09

Zame je pa najboljši pevec Lado Šurla iz ans. Mladi Dolenjci. Takšnega glasa k ga ma on, ga nima noben u Sloveniji...nese vse pevce...

bumbum

OdgovorNapisal/-a bumbum » 04.08.2007, 16:11

Zelo lep glas, kterga lahko poslušam dan in noč mi ima Ivan Hudnik!
Takšnega glasu mi res nima noben... Sicer pa niso slabi ne Maksi Kresnik (Poljanški), prav tako ne Rok Švab- Modrijani, in pa Lado pri Mladih Dolencih in Marko Vozelj pri Čukih... :wink:

Aco51
V.I.P.
V.I.P.

OdgovorNapisal/-a Aco51 » 04.08.2007, 16:26

Od starejše generacije sta mi najbolj všeč Avsenikova pevca: Danica Filiplič in Franc Koren. Od mlajših (čeprav imajo tudi že kar nekaj let) pa dolenjski slavček Jožica Mavsar (bivša pri Finku) in bivši Miheličev duet (Benarda Mihelič in Franc Lovšin)
Pozdrav od Acota51

Trta

OdgovorNapisal/-a Trta » 07.08.2007, 14:54

Ena boljših pevk mi je Tatjana Hutar (bivša pevka od Vriska), pevec pa zagotovo bivši Slakov "zlati glas" Šifrar.
Najboljši duet Vrisk, pa tudi Mihelič mi je zelo dober (seveda s Francem Lovšinom in ne s Hudnikom).

Za moje uho "iritantni" glasovi: Hudnik, Braco Koren (pe..ski), Klavžarjeva Romana Cafuta in 1. tenor Vandrovcev

fraygregi

OdgovorNapisal/-a fraygregi » 07.08.2007, 16:24

Kako se vam pa zdi Filip od Poljanškov??
Pa Franci Rebernik od Slaka??'
Men sta oba super. :wink:

muzikant33
V.I.P.
V.I.P.
Kraj: Prelepi gorenjski svet

OdgovorNapisal/-a muzikant33 » 07.08.2007, 16:42

Filip je odličen pevc
"Trenutno sedemnajsttisočglava množica čaka, da me vidi, nekako tako kot papeža. Prišel bom, kajti rad imam te ljudi. Še poprej pa bi prosil za skormen honorar. Hvala lepa!" (Vinko Šimek pred nastopom na Goterjevi promociji)

matko
Začetnik
Začetnik
Kraj: Stolnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a matko » 07.08.2007, 18:35

Ženske: Jelka Hafner od Ansambla Igor in Zlati Zvoki, Jožica Mavsar - bivša pevka od Petra Finka

Moški: bivši in zdajšnji pevec od Poljanškov, Rok Švab od Modrijanov, pevec od Ansambla Storžič
"Harmonika je vedno zvesta..."

fraygregi

OdgovorNapisal/-a fraygregi » 07.08.2007, 19:45

Od žensk se mi pa najbolj dopade Romana Cafuta od Klavžarja.
In pa pevka od ans. Gašperji.

bumbum

OdgovorNapisal/-a bumbum » 08.08.2007, 14:40

fraygregi napisal/-a:Kako se vam pa zdi Filip od Poljanškov??

Hehe, Filip sploh ne poje več pri Poljanških, ima pa svoj ansambel oz skupino, mislim da se imenuje "Filip s prijatelji".
Pojejo in špilajo vse vrste muske, če pa gledamo bolj na narodno zabavno, pa imajo 3 harmonike, in kitaro ter bas. Nekak tko... nism pa zihr kako imajo že. Drugače je pa super pevec, glas ki ga nima vsak moški, a Maksi ki sedaj poje pri Poljanških ga pa tudi odlično nadomešča... :P

muzikant33
V.I.P.
V.I.P.

OdgovorNapisal/-a muzikant33 » 08.08.2007, 15:04

bumbum napisal/-a:

Hehe, Filip sploh ne poje več pri Poljanških, ima pa svoj ansambel oz skupino, mislim da se imenuje "Filip s prijatelji".
Pojejo in špilajo vse vrste muske, če pa gledamo bolj na narodno zabavno, pa imajo 3 harmonike, in kitaro ter bas. Nekak tko... nism pa zihr kako imajo že. Drugače je pa super pevec, glas ki ga nima vsak moški, a Maksi ki sedaj poje pri Poljanških ga pa tudi odlično nadomešča... :P

Ja Filipa že dolgo ni več, odšel je mislim, da še nekoliko prej kot kitarist :wink:
"Trenutno sedemnajsttisočglava množica čaka, da me vidi, nekako tako kot papeža. Prišel bom, kajti rad imam te ljudi. Še poprej pa bi prosil za skormen honorar. Hvala lepa!" (Vinko Šimek pred nastopom na Goterjevi promociji)

fraygregi

OdgovorNapisal/-a fraygregi » 08.08.2007, 18:34

bumbum napisal/-a:

Vem jaz to da ne poje več pri Poljanških.
Sam sem napisal tako kot da je še pri njih ker ga tako bolj poznate.
Bi vedeli če bi napisal pevec ali Filip iz ans. Filip s prijatelji.
Najbrš ne.(ni panike)
Maksi ga je res dobro nadomestil. :wink:

bumbum

OdgovorNapisal/-a bumbum » 08.08.2007, 20:51

A maksi bere to hehehehehehe :wink:

Nebi bilo slabo, ga bi lepo pozdravla, se dobr poznamo, sam je mav daleč doma, tiste šmarje pri jelšah so mi res tuje... Je kdo s tam kje???

:wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P
Maksija naj pozdravi če ga kje vidi!! :wink:

Ja glede Filipa sem pa mislila, da ima kdo še to v mislih da Filip poje pri Rudiju.
No saj ni panike, v glvanem, face sta oba!!!!!!!!!!!!! :) :D :P

bumbum

OdgovorNapisal/-a bumbum » 15.08.2007, 19:15

No k mam lih velik za povedat o ansamblu Javor... mogoče že morim, ampak po takih veselicah kot smo jih doživeli z njimi, lahko rečem, da sta Andrej Malavašič in Florjana Lampe Žgavec res dobra pevca, kvaliteta petja je res odlična... Vsaj zame, ker peti celo noč tako lepo, in potem naslednji dan zopet...
Dober glas, dober stas.... :wink: Skratka, odlični!!!!!

muzikant33
V.I.P.
V.I.P.

OdgovorNapisal/-a muzikant33 » 15.08.2007, 22:31

Oto Pestner, Alfi Nipič, Joži Kališnik, Marija Ahačič Polak, Ema Prodnik, Braco Koren, Franc Koren :wink:

Novejši pa vokalna izvedba Modrijanov :wink: , pa Gorenjskega kvinteta

muzikant

OdgovorNapisal/-a muzikant » 24.09.2007, 20:55

Lado Šurla iz ans. Mladi Dolenjci, Pa Rok švab!
No to bi blo vse!
hehe

hecko

OdgovorNapisal/-a hecko » 25.09.2007, 01:16

Pevci: Rok(Modrijani), Lado(M.Dolenci),Darko(Pogum)
Pevke: Bernarda(MiheliČ), Urška(Fink), Romana(Klavžar)

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost