blockhd napisal/-a:Aco51 napisal/-a:blockhd napisal/-a:No, živijo, moj prvi post ^^ Tudi jaz sem začetnik v baritonu, sem pa mel kr srečo, da sm dobil enga 10 let starga kinga 2266 kot novega za trenirat, vendar mi je potem tip poskusil vsilit prodajo (1.5k €), kar sem zavrnil, in se daj sem brez baritona.Kupil si bom ustnik, da bom vadil ustnice ter točnost, ko bo denar bom pa kupil nekaj.... King 2266 je nov 2k^€.
Poskusi začeti trenirati še slovenski jezik...
Se opravičujem, SLAVIST:
Živijo, moj prvi prispevek.Tudi jaz sem začetnik igranja baritona, sem pa imel kar, saj sem dobil 10 let starega kinga model 2266 od prijatelja, da bi treniral, vendar mi ga je kasneje poskušal prodati za 1500€, kar se mi zdelo preveč, zato sem ponudbo zavrnil, in sedaj sem brez baritona.
Kupil sem si ustnik, da lahko treniram ustnice in intonacijo. Ko bom nabral nekaj denarja, si bom pa omislil nekaj
A BO SEDAJ VREDU????
No ja...vidiš saj gre - le potruditi se moraš malo. Če že govorimo takole po domače, pa je napisana beseda vseeno nekaj drugega. Ni se mi treba opravičevati saj ta forum ne prebiram samo jaz ampak še marsikdo drug (in predvidevam, da je morda tvoj prispevek s toliko napakami zmotil še koga)
P.s.:Glavno besedo v drugem stavku si pa izpustil (srečo)
Pa brez zamere Aco51