Ansambel Saša Avsenika

Amazoncy
Mali godec
Mali godec
Kraj: ...čez zelene trate...

Ansambel Saša Avsenika

OdgovorNapisal/-a Amazoncy » 28.03.2009, 11:15

V četrtek in petek (26. in 27. marec) so se v Begunjah v domači gostilni prvič publiki predstavili ansambel Saša Avsenika. Jih je šel kdo poslušati? Kako se vam zdijo? Bodo lahko dosegli naše najboljše ansamble, ki igrajo Avsenikovo glasbo, ali jih bodo mogoče presegli?
Tudi zasedba je zelo zanimiva, saj imajo dva klarineta ter včasih tudi pevski tercet, saj mnda klarinetistka tudi poje.
Jaz sem jih šla poslušati včeraj in morem reči, da je za začetek kar vredu. Pevca se bosta morala še precej potruditi. Pa kilometrine jim manjka. Drugače se mi zdi pa, da bodo pod mentorstvom Renata Verliča in bratov Avsenik prov kmalu dobili veliko špilov. Če ne drugega zaradi imena.
Kakšno je pa tvoje mnenje?
Sreča se raje druži s skromnimi...

muzikas

Re: Ansambel Saša Avsenika

OdgovorNapisal/-a muzikas » 28.03.2009, 19:22

Amazoncy napisal/-a:V četrtek in petek (26. in 27. marec) so se v Begunjah v domači gostilni prvič publiki predstavili ansambel Saša Avsenika. Jih je šel kdo poslušati? Kako se vam zdijo? Bodo lahko dosegli naše najboljše ansamble, ki igrajo Avsenikovo glasbo, ali jih bodo mogoče presegli?
Tudi zasedba je zelo zanimiva, saj imajo dva klarineta ter včasih tudi pevski tercet, saj mnda klarinetistka tudi poje.
Jaz sem jih šla poslušati včeraj in morem reči, da je za začetek kar vredu. Pevca se bosta morala še precej potruditi. Pa kilometrine jim manjka. Drugače se mi zdi pa, da bodo pod mentorstvom Renata Verliča in bratov Avsenik prov kmalu dobili veliko špilov. Če ne drugega zaradi imena.
Kakšno je pa tvoje mnenje?
Meni se zdi da ime pomeni vse ,ali moje je mnenje da v Sloveniji ima puno več ljudje in ansamblov ki puno boljše zašpilajo--a još bumo vidli ak ime Avsenik pomeni kvalitetu

Amazoncy
Mali godec
Mali godec

OdgovorNapisal/-a Amazoncy » 01.04.2009, 18:39

Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
To se mi zdi po eni strani tudi nepravično, ker obstaja tudi veliko 'garažnih' ansamblov, ki se ne morejo prebiti na sceno.

muzikas

OdgovorNapisal/-a muzikas » 01.04.2009, 20:44

Amazoncy napisal/-a:Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
To se mi zdi po eni strani tudi nepravično, ker obstaja tudi veliko 'garažnih' ansamblov, ki se ne morejo prebiti na sceno.
To je moje mnenje tudi

Amazoncy
Mali godec
Mali godec

OdgovorNapisal/-a Amazoncy » 01.04.2009, 22:34

Jih je še kdo slišal v živo?

klemen94
Mali godec
Mali godec
Kraj: lepota slovenskih goric SVETA TROJICA
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a klemen94 » 02.04.2009, 15:58

jas sem se pogovarjal z učitelejm baritona... je rekel da so že igrali skupaj pa da baje zelo dobro igrajo.......to je njegovo mnenje ki pa mislim da ni kr tak če gledaš na njegove izkušnje in priznanost(prva črka učiteljevega imena je B priimka pa N) če mogoče ve kdo o komu govorim ....
saj veste da tapravi je ton ko vreže jo bariton

cehak
Dober muzikant
Dober muzikant
Kraj: ptuj
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a cehak » 02.04.2009, 17:12

Te pa že drzi, če Brane tak reče:p

klemen94
Mali godec
Mali godec
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a klemen94 » 02.04.2009, 17:14

cehak napisal/-a:Te pa že drzi, če Brane tak reče:p

tako je :D :P se oba menda vema kdo me uči hehe :P :D

Blaž
Večji godec
Večji godec
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Blaž » 02.04.2009, 17:45

klemen94 napisal/-a:

Novak? :roll:
Rutar tolminka, 2007Slika

klemen94
Mali godec
Mali godec
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a klemen94 » 02.04.2009, 17:55

Blaž napisal/-a:
klemen94 napisal/-a:

Novak? :roll:

ja ampak sma se pogovarjala pa je dejal da ni lih najbol zato da se njegovo ime pojavla na takšnjih in drugačnih forumih :wink:

Amazoncy
Mali godec
Mali godec

OdgovorNapisal/-a Amazoncy » 02.04.2009, 23:08

Okrog tega ansambla je tolk enih skrivnosti, da vse skupi čist nenaravno deluje.

attilaz
Večji godec
Večji godec
Kraj: SLO
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a attilaz » 03.04.2009, 13:29

muzikas napisal/-a:
Amazoncy napisal/-a:Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
To je moje mnenje tudi

ne da se ne morejo. ne znajo se, pa nekateri tud ljudi ne poznajo. na tv al pa radio pa svoj komad pa res ni težko posnet. ka pa par komadov posnet pa it na festival... malenkost. dejstvo so skor vsi garažni ansambli (pravim za oberkrain) povprečnih oz. še to ne... in to kvari slovensko narodno zabavno glasbo. hvala bogu da obstajajo razni mastnaki, avseniki, podpečani, novaki ki se jim da ukvarjat z povprečnimi ansambli in jih usmerjat pravilno! če ne bi šla ta glasba...da ne povem kam. u glasbenih šolah tak nič ne učijo oberkraina. obratno! mislim brez veze...

drgač pa k temi:) nism jih še slišal. dejmo jim čas. avseniki tud niso čez noč ratali dobri. pa še to... če avseniki nebi meli takih posameznikov pa VILKOTA...tud nebi bli to. moje mnenje je, da je g. Vilko bil eden najpomembnejših členov ansambla bratov Avsenik, če ne najpomembnejši
...

Zupan je zakon!

OdgovorNapisal/-a Zupan je zakon! » 15.11.2009, 15:28

se strinjam!! sam glede Saše, njega fejst v ospredje tišijo, ker on je vnuk ˝velikega˝ Slavka Avsenika!!, sj drgač je ful prjazn pa to, sam men se zdi da nima kej posebnega Avsenikovega stila igranja!! kak se pa vam zdi ?

milenca

OdgovorNapisal/-a milenca » 17.11.2009, 09:28

Mene so kr presenetli,sm slišala komad Veseli svatje ko so ga posneli..majo kr fajn oberkrainer zvok :)

Aco51
V.I.P.
V.I.P.

OdgovorNapisal/-a Aco51 » 17.11.2009, 13:33

milenca napisal/-a:Mene so kr presenetli,sm slišala komad Veseli svatje ko so ga posneli..majo kr fajn oberkrainer zvok :)

Je pa tudi res, da lahko studio naredi čudeže! :D
Lep pozdrav, Aco51!

rok07
V.I.P.
V.I.P.
Kraj: Poljanska dolina ob Kolpi
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a rok07 » 17.11.2009, 13:37

milenca

OdgovorNapisal/-a milenca » 17.11.2009, 16:49

Tut to je res :oops:

jaka_perovsek
Večji godec
Večji godec
Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a jaka_perovsek » 17.11.2009, 21:03

ta ansambel je biu 15.11 v oddaji Na Zdravje.
Ni ga junaka čez Lojzeta Slaka

dejan1000
V.I.P.
V.I.P.
Kraj: Lenart v Slovenskih Goricah

Re:

OdgovorNapisal/-a dejan1000 » 24.12.2010, 19:49

Se strinjam. Sicer sem ta ansambel že slišal v živo in moram priznat da dobro igrajo. Mislim pa da so prišli na tako visoko sceno res samo zaradi priimka (Avsenik). Menim pa da bodo še prodobili na kakovosti in bodo zelo dobri.

tade123
Mali godec
Mali godec
Kraj: kpk
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a tade123 » 06.01.2011, 21:12

sem jih slišal predkratkim na božično novoletnem koncertu na vrhniki (organizator stanko petrič) pa morm rečt da so tistih par komadov k so jih tam odšpilal res odšpilal zelo dobro in praktično ni razlike če primerjaš s tastarimi avseniki
RUTAR B-Es-As (s poltoni) 2010
RUTAR C-F-B (s poltoni)

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov