A sem jaz kaj spregledal

Sicer imam pa tudi jaz 1. in 2. CD.
Na 2. so vse pesmi iz 1. tako da kupite samo 2., če imate namen.
Je pa večina pesmi narodnih.
damjan napisal/-a:hmm... če se že kdo misli naučiti igrati frajtonerco preko računalnika priporočam goterjev program vsln, sicer pa se oba programa niti pod razno ne moreta kosati s učiteljem. jaz sem se učil po programu štiri mesece, sedaj pa že dva meseca učim pri učitelju in od programa sem odnesel 20% (napačnega !!!!) znanja, ostalo pa od učitelja. sicer pa če bi do želel imet program ltk naj mi piše in mu ga podarim-originalnega seveda!
LENKA napisal/-a:Evo jaz imam ta program, in moram rečt da se da tut nekaj naučit iz njega! Seveda ni isto, kot kakšen učitelj se pa da no! Sicer sem šele čisto nova v igranju frajtonarce ampak vseeno menim, da vsaj osnove nam mora nekdo ki to obvlada pokazat.
lep večer!:p
LENKA napisal/-a:evo jaz sem se 2 komada naučila z pomočjo tega programa, sam sem se ravno danes zmenila z enim učiteljem da začnem pri njemu se učit ker je 1000% boljš za začetnike! Ker po pravici povedano, še vedno mi ni jasno kako bom igrala, k mamo še te base zraven, ker ne dohajam vsega naenkrat pritiskat! hehe:p papa
urban napisal/-a:LENKA napisal/-a:evo jaz sem se 2 komada naučila z pomočjo tega programa, sam sem se ravno danes zmenila z enim učiteljem da začnem pri njemu se učit ker je 1000% boljš za začetnike! Ker po pravici povedano, še vedno mi ni jasno kako bom igrala, k mamo še te base zraven, ker ne dohajam vsega naenkrat pritiskat! hehe:p papa
To ti bo kar naenkrat potegnilo, boš videla. Še vsakemu je uspelo.Začetki so vedno težki. Moraš pa imeti voljo in potrpljenje.
lp,
Urban
damjan napisal/-a:na blinku ga poiščeš, potem pa klikneš tam, kjer piše "POTEGNI GA", sam moraš pa imet na računalniku naložen program za downloadat (če ga nimaš si ga lahko namestiš na naslednji povezavi http://www.bitlord.com/download.php ) to je to![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost