martini napisal/-a:Vsak ima svoje mnenje in verjetno je tako prav, "to je moje": Gospod T. Golobič, a nebi raje ugotavljal zakaj sam nisi prišel v finale in te napake poizkusil odpravit, kot da sodiš kdo si zasluži in kdo ne in komu je komisija pogledala skozi prste samo zato da je nekdo v neki kategoriji prišel v finale. Velikokrat je bila ta kategorija prazna, čeprav je vedno sodelovalo nekaj harmonikarjev. V finalu ljubečne ni pomembno iz katere skupine si-čisto vsak je lahko zmagovalec, če si zasluži, razen veterani. Marsikdo od nas vseh skupaj zna knofat po harmoniki, da pa bo to postala glasba ki bo pustila sledi na poslušalcu pa bo preteklo še kar nekaj časa. Pravi umetniki glazbe so od 40-50 let naprej, ki v prvi vrsti glazbo razumejo, mi vsi skupaj pa smo še zeleni.
Kar se tiče Janeza Lekšeta pa je moje mnenje takšno: Sam osebno bi prenehal s tekmovanji in se posvetil poučevanju, lastnim skladbam ali kakšni zasedbi tako da bi bil aktiven in prisoten. Ampak to je odločitev vsakega posameznika kaj in kdaj bo kaj počel. Po drugi strani pa se lahko za dolga leta zapiše v zgodovino ljubečne če še malo ostane, za kar pa mislim da se za njega ki ima že toliko nagrad splača, če si to sam želi. In ko prebiram to na forumu si mislim ravno to ! Zato upam da se drugo leto z Janezom zopet vidimo v finalu. On po 13-to zlato, jaz pa po tretjo. Janezu še enkrat čestitke za vse uspehe dosedaj, ki si jih je pošteno in s trdim delom prislužil.
Martin T.
Martin, saj se poznava in veš da ne govorim nič čez tebe,...
Ampak pač sem rekel da je bla tvoja kategorija prazna, zato je bilo logično da boš prišel v finale, tako kot tista ženska v Bodoncih. Nisem nikoli rekel da ti je komisija pogledala v prste! Drugače pa, sem zate siguren da bi prišel v finale tut če bi biu v prvi skupni, drugi, ali pa celo četrti. In tle na forumu nisem čist nič govoril čez tebe, ali pa kje drugje. Si preberi moje poste pa boš videl! Če pa kaj ni jasno, pa maš mojo telefonsko pa pokliči!
In še enkrat rečem da nisem nikoli govoril čez tebe!
Glede mojih napak, se vidi da sm biu prvič v polfinalu in da je tudi veliko trema naredila svoje.
Če te pa že zanima je bil tudi Sotošek prisoten na finalu in sva se pogovorila o samem finalu, in je celo Toni rekel, da zmaga ni bila zaslužena. Niti plaketa Avgusta Stanka je reku da ni bla zaslužena. In tle je ispostavu tebe kot dobitnika te plakete. Je rekel da bi po njegovem mnenju ti moral dobiti to plaketo.