Morostarska noč v Blatni Brezovici pri Vrhniki 16 in 17 maja

Zlata zabica

Morostarska noč v Blatni Brezovici pri Vrhniki 16 in 17 maja

OdgovorNapisal/-a Zlata zabica » 20.04.2008, 13:50

Po dolgih letih premora se zopet vrača Morostarska noč v Blatni Brezovici, ki je v 80-ih in 90-ih letih nedvomno bila ena najbolj znanih zabav v občini Vrhnika in širši okolici.
Pričakujete lahko dvodnevno nepozabno zabavo pod šotorom v športnem parku v Blatni Brezovici, 16. in 17. maja.
V petek ob 16.00 se bo pričelo po okusu avtomobilskih navdušencev. Avtohiša Malgaj bo poskrbela za brezplačne testne vožnje s svojimi najnovejšimi modeli VW, Škoda, Audi in Seat. Večer (in noč) pa bo popestrila vsem dobro znana glasbena skupina Mambo Kings ob 21.00.
Tudi sobota bo avtomobilistično obarvana, le da bomo tokrat preizkusili avtomobile iz Avtohiše Interclass d.o.o. in se tako popeljali z Volvi in Mazdami. Osrednje dogajanje popoldneva pa bo prvo tekmovanje mladih harmonikarjev v igranju na »FRAJTONARCO« za pokal Zlata žabica z začetkom ob 15.30, sledila bo veselica z ansamblom Svetlin ob 20.00, trebušnimi plesalkami, igrami na srečo in nepozabnim gostom večera. Tekmovanje in prireditev bo povezoval Franc Pestotnik – Podokničar. Verjamemo, da smo pripravili program za vse okuse, zato vemo, da vam bo žal, če vas ne bo poleg.
ŠD Morostarji iz Blatne Brezovice

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost