večglasno petje + trio
večglasno petje + trio
Kdo se vam zdi najbolši izvajalec pri večglasnem petju in klasičnem triu??
Meni osebno se dopadejo Slaki, Pogum, Zreška pomlad, Novi spomini, Golte, ampak res tak najbolše se mi pa zdi da zapojejo ansambel SPEV.
Meni osebno se dopadejo Slaki, Pogum, Zreška pomlad, Novi spomini, Golte, ampak res tak najbolše se mi pa zdi da zapojejo ansambel SPEV.
-
- V.I.P.
- Kraj: Prelepi gorenjski svet
-
- V.I.P.
V tej kategoriji in tudi splošno so Modrijani No. 1. Tako instrumentalno kot pevsko (zdi se mi neverjetno, da glasovi zdržijo vsa ta njihova igranja - sam recimo govorim 2 uri, pa sem že hripav in me boli grlo). Kljub vsem številnim igranjem in dejstvu, da so tukaj že 7 let, popularnost pa sploh ne upada, kvečjemu še zmeraj raste.
Drugače so pa odlični še Spev, Pogum, Poljanški, Dolenjci, Novi spomini ...
Prihaja pa kar nekaj novih skupin, ki pridno delajo in ta elita se bo morala kar potruditi, da jih konkurenca ne dohiti
Prihaja pa kar nekaj novih skupin, ki pridno delajo in ta elita se bo morala kar potruditi, da jih konkurenca ne dohiti
Mojster napisal/-a:V tej kategoriji in tudi splošno so Modrijani No. 1. Tako instrumentalno kot pevsko (zdi se mi neverjetno, da glasovi zdržijo vsa ta njihova igranja - sam recimo govorim 2 uri, pa sem že hripav in me boli grlo). Kljub vsem številnim igranjem in dejstvu, da so tukaj že 7 let, popularnost pa sploh ne upada, kvečjemu še zmeraj raste.
Glas je treba vežbat! Bolj kot ga vežbaš bojše je. Jat zmorem pet tudi po cel dan, ampak za to je treba veliko vaje...

-
- V.I.P.
Beni napisal/-a:Js tut za spev sam po mojem so pa modrijani full zdj s petju nwm ka bi reku niso več to kar so bli
To pa tudi jaz ne razumem. A bi lahko povedal, kaj so spev z modrijani v petju več nweš to kar so bli? Neki tazga?

"Trenutno sedemnajsttisočglava množica čaka, da me vidi, nekako tako kot papeža. Prišel bom, kajti rad imam te ljudi. Še poprej pa bi prosil za skormen honorar. Hvala lepa!" (Vinko Šimek pred nastopom na Goterjevi promociji)
1. Modrijani
2. Spev
.
.
.
modrijani imajo bolj močne glasove, velik lepš prvi tenor, instrumentalno so nori, celo veselico pojejo na polno, vzdržljivost... Rok ima carsko štimo, tk ko pa Kristijan pr Spevu.
men osebno so Modrijani bolši. so pa Modrijani pa Spev tud edina trio zasedba s 4 glasnim petjem ko so mi še tk no všeč. Golte so mi tud zlo fajni, Brane Klavžar je pa tk car.
to so trioti, kvinteti so pa tk poglavje zase.
2. Spev
.
.
.
modrijani imajo bolj močne glasove, velik lepš prvi tenor, instrumentalno so nori, celo veselico pojejo na polno, vzdržljivost... Rok ima carsko štimo, tk ko pa Kristijan pr Spevu.
men osebno so Modrijani bolši. so pa Modrijani pa Spev tud edina trio zasedba s 4 glasnim petjem ko so mi še tk no všeč. Golte so mi tud zlo fajni, Brane Klavžar je pa tk car.
to so trioti, kvinteti so pa tk poglavje zase.
...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost