če se lhk razni novi fosili in podobne skupine vrnejo na glasbeno sceno oz. naredijo t.i. comeback, zakaj pa tega nebi še Fantje naredili?

ivan_jan napisal/-a:no ti lepo povej Vladu, da nas je že v naši vasi nekaj čez 30 mladih ki bi z veseljem kupili nov CD in verjamem da je takih vas iše pa još po sloveniji![]()
če se lhk razni novi fosili in podobne skupine vrnejo na glasbeno sceno oz. naredijo t.i. comeback, zakaj pa tega nebi še Fantje naredili?
miromustang napisal/-a:ja...vlado matkovič je res legenda...smo ga en mesec nazaj skupaj pili v eni zidanici, smo bli trije mladi pa ene 5 starih, prava fešta! Pa sm se pogovarju z matkovičem, pa je reku, da se res neki zbirajo za snemanje...neki se kuha![]()
Vlado je špilu sosed dober dan in hkrati v ustih držu polno litrico, mi smo pa peli ko majmuni...na koncu je biu vlado tok pijan, da ni mogu več hodit, pa smo ga mi pol domou pelali.
Preden je začeu Vlado špilat pri FVV so bli Potepuhi, to je vlado pa njegov brat pa bratranci...
Aja, dejte probat zašpilat njegov komad Na Tanči gori...pravijo, da je zelo zaj... Baje ga v Beli krajini noben ne špila, razen Vladota.
gasper napisal/-a:Lahko bi jih vprašali, samo kakor sem se jaz menil z njimi so rekli da igrajo le če je res res kaka posebna priložnost (npr. koncert ansambla Toneta Rusa, ki je bil dolga leta pevec pri Fantih z vseh vetrov), drugače pa ne, da so "iz forme", že v letih in se jim niti ne da niti nebi zdržali več dolgo na odru, rekli so tudi da se dobivajo le včasih, zelo poredko ker so iz različnih koncev Slovenije... Sicer pa če bi vprašali nebi bilo nič narobe......Morda bi pa bili za stvar... Če ne boste vprašali ne boste nikoli vedeli...
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost